Åk4 V36

I måndags hade vi engelska och musik. På engelskan så hade vi våra glosor, så då tränade vi på dem på våra datorer. På musiken använde vi våra mobiler till att leta upp sånger som vi sedan ska sjunga. Så när vi skulle börja leta musik så delade vi upp i olika grupper som vi fick bestäma själv.

I tisdags så hade vi bild och grej of the day. På bilden så skulle vi rita bokstäver eller rubiks kubb i 3D. På grej of the day så hade vi ”Sveriges mest köpta bil” som ledtråd och visste ni att alhgrens bilar uppfans av två brödrar, Fredrik  Adolf.

I onsdags så hade vi svenska. På svenskan så började vi med “i have a dream” så vi jobbar med att skriva ett eget tal om vad vi har för dröm mar.

I torsdags så hade vi SO. På SO pratade vi om sverige och att älgen är en symbol för sverige så om turister kommer och hälsar på sverige så vill dem köpa något med en älg på eller iallafall dem flesta.

I Fredags så hade vi gympa. På gympan så hade vi höjdhopp och det var en i vår klass som klarade en meter och det var Måns Tillborg. Men dem flesta klarade 90 cm eller 85 iallafall.

Skriven av Embla Beirup Wahlström och Manita Klöckner. :):):):):) Ha en bra helg från klass 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *