Avslutningsveckan

Tiden går går fort nu och här kommer lite information om sista veckan innan sommarlovet.

Måndag och tisdag blir att göra klart uppgifter. Viktigt är att inte glömma läsläxeboken som skall återlämnas. Tisdagen kommer vi att gå till kyrkan för att träna på vår avslutningssång.

Den 14/6 blir en dag i idrottens tecken. Vi i F-3 kommer att efter första rasten gå till idrottsplatsen för att sporta och leka. Lunchen har vi med oss från skolan. Tillbaka är vi vid skoldagens slut. Tag gärna med vattenflaska.

På torsdagen kommer vi att städa i klassrummet på förmiddagen och sedan titta på en liten film. Efter middagsrasten kommer lärarna att möta sexorna i brännboll. Heja lärarna 🙂

Den 16/6 är det vår avslutningsdag och följande schema gäller för denna dag.

Bussarna går som vanligt på morgonen.

Skoldagen startar Kl. 8:00 i respektive klassrum och eleverna är med sin lärare fram tills det är tid att gå till kyrkan ca 9.40.

Avslutningen i kyrkan startar Kl. 10.00, föräldrar är välkomna i mån av plats.

Åter på skolan ca: 11.00, då serveras korv och bröd till skolbarnen och därefter blir det tårtbuffé.

Kl.12:00  skjutsas barnen hem. Detta sker med 2 st bussar istället för 3 st vilket medför att hemfärden tar lite längre tid än vanligt.

Vi önskar er en skön och härlig sommar.

Madde, Karin och Elin