Då är vi igång igen efter lovet.

Två arbetshäften.

På väg till teatern ”Pappa är ute och cyklar”.

I veckan har vi fortsatt att träna oss på den analoga klockan. Vi har också spelat en del spel så som växlingsspelet, snabbast vinner och king of math.

På svenskan har vi fortsatt att skriva på våra spökberättelser och alla barn har nu fått en egen inloggning till Google drive. I tisdag var vi och såg på en teater som handlade om en far och en son som drev en cykelverkstad. När vi var tillbaka så pratade vi en del om pjäsen och vilka känslor som fans med och varför pappan gjorde som han gjorde efter att han skadat sig på en skateboard.

Eleverna har också fått börja spåna på vårt nya tema som ska handla om våra fåglar och varför en del fåglar flyttar på vintern.

Idrottslektionen bestod av fyra stationer där man skulle ta sig över och under olika hinder.

Ett litet engelskhäfte som baseras på det programmet som vi tittar på.

Fredagen avslutades med lilla aktuellt skola.

Detta händer vecka 46

måndag: idrott

tisdag:

onsdag:blå gupps läsläxa

torsdag:

fredag: rosa grupps läsläxa

En reaktion på “Då är vi igång igen efter lovet.