Denna veckan! V.38

Hej!

Denna veckan började vi med att lära oss lite om vikingar. Vi har delat in oss i grupper (om man ville det) och bestämt oss för hur vi ska ta oss ”an” vikingatiden. Vi jobbar med t. ex boende, plundring och skepp.

På tisdagen hade vi även då SO. Vi bara fortsatte med det vi håller på med och det gick väl bra.

På Onsdagen hade vi skoljoggen. Vi började jogga prick klockan nio och sprang en hyfsat lång runda. I mål väntade läraren Maria och delad ut små smaskiga kexchoklad.

På Torsdagen hade vi lite av en ”klassdag”. Vi har det varje Torsdag. Klassdagen är dagen då gruppen splittras och eleverna bara är med sina årskurser. Då har vi alla även slöjd med Roger. Sexorna var då och kollade på bio.

Idag har vi haft lite prisutdelning på basketplanen. Det var pris som skulle delas ut efter skolmästerskapen i Fredags. Efter prisutdelningen hade alla som hade varit med och deltagit chansen att vinna fina priser som läraren Irene och hennes man hade skänkt. Nu väntar helg för oss elever men vi ses igen på måndag.

Trevlig helg!

Av: Maja Nielsen och Martin Connah