En spöklig vecka.

Vi har blivit invaderade av fladdermöss.

Full fokus på klockan.

Klockträning.

 

Här tänks det så det knakar. Läskigt ska berättelsen vara.

Läskigt ska det vara.

Trevlig inbjudan.

En veckas tystnad på bloggen, men nu är vi på gång igen.

På svenskan har vi tränat på att skriva läskiga berättelser med hjälp av sexfält- och åttafältsrutor. Eleverna har fått skriva själv och i par. Nästa vecka ska vi med hjälp av Ipad´s skapa våra läskiga berättelser. Vi har även hunnit leta ord och spelat tokigameningar samt jobbat i våra olika svenskhäften.

I matten så har vi börjat jobba med den analoga klockan genom att i par klistra upp klockan och vad de olika siffrorna betyder. Exempelvis kvart över, kvart i, hel timme och halvtimme. Vi har även pratat om visarna på klockan och vad de egentligen betyder. Klockan har även tränats på elevspel, nomp och kunskapsstjärnan.

Vi har blivit invaderade i klassrummet av en massa fladdermöss, tur är att de är väldigt snälla och hänger stilla i taket:).

Madde och Maggan överraskade med att spela upp en scen som handlade om ett dåligt samarbete och ett bra samarbete. Oj vad eleverna tyckte att det var roligt och vi fick en väldigt bra diskussion efteråt. Eleverna samarbetade fint efter det.

Kraftlektionen handlade om att inte avbryta och att man ska lyssna på varandra. Många fina tankar lyftes fram, som blev till diskussioner i klassen.

Många var spända inför discot och det innebar att vi tränade på att dansa när vi hade rörelsepauser på fredagen.

Detta händer vecka 43

måndag: FN-tema och idrott

tisdag: från kl ca 10.00 kommer hela skolan att fokusera på FN och eleverna ska gå runt på olika stationer.

onsdag: Blå grupp har läsläxa

torsdag:

fredag: Rosa grupp har läsläxa, kl 10.00 blir det Halloweenfest hos

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *