Nu är barnen spända.

Tomtenissen Torsten´s brev och ett av uppdragen

Nu har vist tomtenissen Torsten flyttat in hos oss

Andra uppdraget.

Vecka 50.

Veckan har gått fort och vi har hunnit med att fira Lucia, skrivit om våra fåglar, gjort snällkalender uppdrag och fått vara uppfinnare.

Men jag vill påstå att veckans stora händelse var när Tomtenissen Torsten visade sig från sin bästa sida. Stor uppståndelse var det när eleverna upptäckte att han ställt till med en massa olika rackartyg i klassrummet. Han hade till och med skrivet ett brev där han erkände att det var han som låg bakom våra försvunna bokstäver. Vill vi ha tillbaka dem så är vi tvungna att utföra tre olika experiment.

Fredagen avslutade vi med att ha en gemensam julpysselstund med 2-3 och förskoleklassen.

Läsläxan har vi inte hunnit med denna veckan.

Detta händer v.51

måndag: idrott och vanlig skoldag

tisdag: Städdag, och andra mysiga saker. Kl:10.00 går vi till kyrkan för att träna på vår avslutningssång.

onsdag: Avslutningsdagen och vi börjar i klassrummet som vanligt kl 8.00. Till Kyrkan kl 10.00 och sen går bussarna hem kl 12.00

Tack för denna terminen.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Önskar vi er alla

Från åk 1

En reaktion på “Nu är barnen spända.

1. Låter spännande. Känns som att det är bäst att man gör som nissen vill. Vill ju inte att han ska komma och busa i klassen