övernattningen:D

På måndagen den 5/6 kommer vi att ha en utedag. Glöm inte att ha med en matsäck, kläder efter väder och bra vandringsskor m.m.

Vi 3:or har haft övernattning på skolan. Då grillade vi korv o hamburgare och marshmallows. Vi tittade på Trolls och åt godis. En del bus blev det också.

Vi har läst första boken av en serie som heter Pax. Nu läser vi i den andra delen av bokserien. Det är en jättebra och spännande bokserie som handlar om två pojkar, Alrik och Viggo. Deras mamma är en alkoholist och därför får Alrik och Viggo inte bo hos sin mamma utan de bor hos en fosterfamilj. Där händer det en massa konstiga saker.

Denna serie bör ni läsa.

Madde har berättat spökhistorier. Hon lyckades verkligen skrämma oss.

Vi har varit hos Åsa och lekte lekar. Hon kommer att vara vår fröken i fyran.

Vissa gjorde en fidget spinner på träslöjden.

Vi har lekt med F-klassen vi lekte pepparkaksgubbarna. Den går till så här:

Man står två och två i en cirkel, det finns två st som är utanför ringen. Den ena ska ta den andra men man kan springa och ställa sig vid ett par och då måste den ena från paret springa ut. Blir man tagen så blir man den som tar.

Vi har gjort egna bok märken till våra läsböcker.

Läxor:

fredag den 9/6, multiplikation 3, 4, 5, 6.

tisdag den 13/6, läsläxan

Blåsiga hälsningar klass 3.

Skriven av Måns Tillborg och Elliot Haväng

En reaktion på “övernattningen:D

1. Tack för en helt fantastisk övernattning, ni är bäst ?
    Sov nu ordentligt i helgen så ses vi med nya tag nästa vecka, glöm nu inte !!!! Inte förmycket godis och läsk i helgen ? Kramar Elin