Pulkaåkning för hela slanten.

Rasterna denna veckan har bestått av pulkaåkning och åter pulkaåkning.

Vi i klassen tog också vara på snön i tisdags och tog de sista 30 minuterna av skoldagen till pulkaåkning och hade skoj i backen.

Vinter- os har startat och det uppmärksammade vi med att prata om os-ringarna och vad de symboliserade. Eleverna gjorde sedan i bilden siluetter av några grenar som finns med i vinter- os.

I matten har vi fortsatt med att lära oss om diagram genom att undersöka vilka olika skostorlekar som finns i klassen. Även vilken storlek som flest elever har på sina skor.

Fredagen fick eleverna prova en ny samarbetsövning där man skulle skicka en boll till en elev och sen vidare och vi skulle ha samma ordning hela tiden. Be era barn att förklara eller varför inte testa det hemma.

Detta händer vecka 7

måndag: idrott

tisdag:

onsdag: Titta bland kvarglömda kläder.

torsdag:Titta bland kvarglömda kläder.

fredag: Färs-os