Utvärdering v 10

Hej!

Som ni kanske vet så hade vi invigning förra veckan. Klockan 12.00 samlades vi  i den nya fina sporthallen och lyssnade på massor av fina tal. Några från vår mentorsgrupp fick äran att klippa band. Louisa från femman klippte band för bibloteket, Måns  från fyran klippte band för sporthallen och Carl-Philip från sexan klippte band för fritidsgården. Det var även många av sexorna som var guider på invigningen. Nu är vi väldigt glada för nu är vår skola äntligen klar!

Måndag (Denna veckan)

I måndags så skulle vår mentorsgrupp egentligen ha haft idrott i den nya sporthallen. Men dom var tyvärr tvungna att städa efter invigningen där, så vi kunde inte ha idrott där. Därför fick vi istället gå till åsarna och tillbaka till skolan genom Lövestad. Femmorna hade även matte med Lena och Linda i måndags. Sexorna hade engelska med Helen.

Tisdag

I Tisdags hade vår mentorsgrupp Först SO på morgonen och sedan NO innan maten. På sista passet hade sexorna hemkunskap med Mia, femmorna engelska med Helen och fyrorna matte med Lena.

Onsdag

I onsdags hade vi SO med Helen på första passet, andra passet hade femmorna svenska, fyrorna svenska och sexorna matte. På det sista passet hade mentorsgruppen NO med Lena.

Torsdag

I torsdags hade alla klasserna slöjd.

Fredag

Idag har vi haft bild och fredags-test.

Av: Erik, Maja och Max

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *