Vår vecka 11.

I veckan har vi haft volleyboll turnering och detta var väldigt uppskattat i klassen.

Vi har fortsatt att jobba med våra världsdelar och nästa vecka kom mer vi att vara i Afrika. Svenskan går in i alla ämnen så det har varit en mix av att skriva,läsa och träna bokstäver.

Matten har vi börjat med 10-tal och en-tal vi har sett avsnitt från ”Livet i mattelandet”  samt arbetat med arbetsblad. Vi har även tränat vidare på dubbelt och hälften.

När vi jobbar med kraft kommer vi nu i några veckor jobba med en bok som heter ”Handbok för superhjältar”. Eleverna har fått spåna genom att se framsidan om vad boken kan handla om samt diskuterat vad en prolog, författare, illustratör och handbok kan vara.

Detta händer vecka 12

måndag: idrott

tisdag:

onsdag: ute förmiddag med påsktema. glöm inte två kokta ägg samt en frukt eller macka och vatten.

torsdag:

fredag: På eftermiddagen firar vi in påsken med lite påskpyssel.

Trevlig helg önskar vi i år ett.